Кои сме ние?

Дом за възрастни хора “Петрич” предлага всички нужни удобства и медицински грижи за възрастни хора, около или пред пенсионна възраст, спомагайки тяхното социализиране и щастливо изживяване на старините.

Дома за възрастни хора “Петрич” e перфектна алтернатива за хората около и над пенсионна възраст. Поради причината, че все повече възрастни хора хора остават да живеят сами и започват да се асоциализират. В този смисъл настаняването им в дом за възрастни хора “Петрич” е най-доброто решение. Тук могат да общуват със свои връстници, да се социализират отново, да е чувстват приети и пълноценни. Ние предлагаме всички удобства, висококачествени условия и медицински грижи, както и различни пакети за настаняване. Освен това имаме и на разположение квалифициран кинезитерапевт, рехабилитационни и фризьорски услуги на място. 

За да бъдат с пряка връзка с роднините си, настанените възрастни хора в пансиона ще могат по всяко едно време да се свързват с близките си, благодарение на съвременните технологии, което ще им помогне да се чувстват като у дома си, общувайки с любимите си хора. 

 

Не може да оставим и на заден план преимюществото на изключително комуникативното място, на което се намира нашата сграда, в близост до границите с Македония и Гърция, до различни туристически обекти, като местността Рупите, село Марикостиново – световноизвестно с лечебните си води, Мелник и Рожен, които предоставят възможност за туризъм, разходки в природата, чист въздух и спокойствие, благодарение на планината Беласица.  

Земеделският район, в който е разположен дома, гарантира наличието на био и еко производители, предлагащи качествени храни – плодове, зеленчуци, млечни продукти и меса. 

Кой е казал, че възрастните хора не се забавляват. Предоставяме възможност за организиране на групови мероприятия, както и забавления за рождени дни, празници и други събития. Разполагаме с иновативна мултимедийна система, телевизия и най-различни технологии, които позволяват персонализирана възможност за забавление на възрастните хора в дома. 

Ако желаете да осигурите уютна обстановка, денонощни грижи, позитивна и социална среда за своя близък роднина, не се колебайте – ние сме решението. Знаейки, че те се радват на всички необходими удобства и са заобиколени с внимание и уважение, в среда, в която ще изживеят достойно старините си, вие също ще сте спокойни. 

Ние сме техния втори дом – не се колебайте, свържете се с нас!

 

Свържете се с нас

Полетата маркирани с (*) са задължителни.

Благодарим, съобщението Ви беше изпратено успешно.
За съжаление, съобщението Ви не беше изпратено успешно. Моля, опитайте отново или се свържете с нас на посочените контакти.

Работно време:
Всеки ден от 09:00 – 19:00
Телефон:
0885 474 112
Имейл:
office@dompetrich.com
Дом за възрастни хора Петрич се намира на адрес:
ул. Рокфелер 52
гр. Петрич